TÜM SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
TÜM SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
TÜM SİPARİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO
Tonik Nedir? Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır?

Tonik Nedir? Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır?

Tonik, yüz bölgesindeki gözenekleri temizleyen, zamanla bunların küçülmesini sağlayan cilt bakım ürünüdür. New Paradise tonik ürünleri, özellikle yoğun makyajların temizlenmesine, ciltteki kir kalıntılarının arındırılmasına ve ciltteki sebum oranını dengelemesine yardımcı olmaktadır. Tonik kullanımı cilt bakımının en önemli aşamasıdır. Yüze dikkatli bakıldığında görülebilen siyah noktalar, gözenekler, makyaj kalıntıları ve ufak soyulmalar için tonik kullanılmalıdır.

Tonik cilde hafif bir şekilde uygulanan bir üründür. Devamlı bir şekilde kullanarak, cildin en üst düzeyindeki gözenek barındıran katmanın zamanla küçülmesine yardımcı olmaktadır. Uygulandığı esnada pamukta yüzden çıkan kir ve makyaj kalıntıları kolaylıkla görülebilir. Tonik ürünlerinin hassas ciltler üzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Pamuk ya da makyaj temizleme bezi ile kullanılabilmekte ve birkaç dakikada uygulanabilmektedir.


Tonik Nasıl Kullanılır?

Tonik kullanımı şu şekildedir:

• Adım 1: Makyaj temizleme pamuğu alın.

• Adım 2: Pamuğun tırtıklı tarafına pamuğu hafif nemlendirecek kadar tonik dökün.

• Adım 3: Pamuğu, uygulamak istediniz yüz bölgesine hafifçe uygulayın. Özellikle yüzde T bölgesi denilen burun ve çevresine silme hareketi yaparak toniği sürün.

• Adım 4: Sürme işlemi bitince toniğin cilt tarafından emilmesi için 5 ila 10 dakika arasında bekleyin.

• Adım 5: Tonik kullandıktan sonra dilerseniz nemlendirici kullanın.

Tonik kullandıktan hemen sonra cildin durulanmaması gerekir. Eğer cildinizin toniğe karşı bir tepkisi olup olmadığını bilmiyorsanız, vücudunuzun herhangi bir yerine ufak miktar tonik uygulayıp sonucu gözlemleyin. Eğer ciltte herhangi bir olumsuz yan etki görmediyseniz, bir sorun yok demektir. Toniği göz ve çevresine çok yakın sürmemeye dikkat edin ve gözünüz ile temas ederse bol su ile durulayın.

Tonik Ne Zaman Kullanılır?

New Paradise Tonik ürününü sabah ve akşamları, duştan sonra cilt bakımı sırasında kullanabilirsiniz. Tonik kil maskesi ve yüz temizleme jeli ürünlerinden sonra, nemlendiriciden önce kullanılmaktadır. Yoğun makyajların temizlenmesi için de yatmadan önce kullanılmalıdır.

Tonikler Nereye Uygulanır?

Tonik, yüz ve boyun bölgesine uygulanan cilt bakım ürünüdür. Özellikle yüzde T bölgesi olarak adlandırılan burun ve çevre bölgesine uygulanması faydalıdır. Tonik ürünleri kesinlikle göz ve çevresinde kullanılmaması gereken üründür. İçerisindeki kimyasallar göz için zararlıdır ve temas halinde bol su ile durulanması gerekir.

Pamuksuz Tonik Nasıl Kullanılır?

Tonik pamuksuz olarak kullanımı parmaklar yoluyla gerçekleşir. Parmakları tonik ile ıslattıktan sonra vücuda minik ve seri dokunuşlarla yedirin. Toniğin kuruduğunu hissedene kadar bu işleme devam edilmelidir. Toniğin cilt tarafından tamamen emilene kadar beklenmesi gerekmektedir. Pamuk yerine kağıt havlu ya da peçete kullanılması, toniğin etkisini azaltabilmektedir.

Tonik Ne İşe Yarar?

• New Paradise tonik ürünleri, yüz ve boyun bölgesindeki makyajın temizlenmesine yardımcı olur.

• Gözenekler görünümünü azaltır, küçülmesini sağlar.

• Cildin en üst katmanı inceltir ve ölü derinin atılmasına yardımcı olur.

• Ciltteki kir ve yağ tabakasını ortadan kaldırır.

• Yüzü ve boyun bölgesini tamamen temizler.

• Nemlendirici ve serumların emilmesini hızlandırır.

• Ciltte oluşabilecek mikroplardan sizi korur.

• Sivilcelerin oluşmasını engeller, var olan sivilcelerin kurumasını ve iyileşmesini sağlar.

• Ciltteki doğal yağ bezlerini soymaz, dolayısıyla yağ bezlerinin fazla yağ üretmesini engeller.

• Düzenli kullanımda cildi pürüzsüzleştirir, bebeksi görünüm sağlar.